Reservedele

menu

Vær opmærksom på at reservedele kan være lavet af dårlig kvalitet. Har selv måtte få byttet en forlygte der begyndte at ruste i parabolen indenfor 2 måneder. En ny kofanger der var grundet og malet lige efter købet og som rustede INDENFRA i løbet af 2 år. Originaldele er bedre, men kan ikke fåes. Mange dele kan købes gennem Ford men det er nødvendigvis ikke originale Ford dele, da meget ikke produceres mere. Derfor sælger de uoriginale dele som ikke har samme standard, og som man også kan købe andre steder og til en anden pris.

Det bliver mere og mere vanskeligt at finde nye reservedele, så hvis du ved, at du indenfor den nærmeste fremtid skal bruge nogle nye dele, er det en fordel at købe til lager. F.eks. platiner, vandpumpe, køler osv. Så har man også tiden til at finde en god og billig vare.

Se  også under MKI og MKII og forskelle, der kan du se om du kan bruge dele indbyrdes.

Stemplerne på begge modeller er ens, men hvis du ønsker stempler i overstørrelse, kan du købe dem originalt eller som kopi, men begge steder koster det mellem 3-4ooo kr for 4 stk. Ford har ikke produceret en anden motor med lidt større stempler som man kunne tage stemplerne fra. Hvis slidet på cylindervæggen ikke er voldsomt, kan man nøjes med at sætte nye stempelringe i, det største slid er på stempelringene.
Reservedelsliste (fra sep 2009) fra Klokkerholm karosseridele A/S.
Link til Klokkerholm karosseridele www.klokkerholm.com.


Reservedelsnumre karosseridele.


Se også under links