Sidedørsbeklædning

menu
sidedørshåndtaglåsehåndtag
Skru de 2 skruer ud af dørhåndtaget.og den ene fra dørlåsen.

siderudehåndtagsiderudehåndtag
På siderudehåndtaget skal du først fjerne kappen ved at sætte en ikke for spids skruetrækker (for ikke at sætte mærker) som på billedet og tryk mod midten samtidig med at du trækker ud. Så skulle dækslet falde ud.

håndtag til sidespejlbeklædning
Håndtaget til sidespejlet fjernes ligesom siderudehåndtaget.Der er 14 plastik clips der holder sidebeklædningen fast til bildøren.


clips clips
Plastik clipsen sidder fast i et holderblik, der er trykket ned i sidebeklædningen. Clipsen bliver siddende når beklædningen fjernes fra døren. Clipsen knækker meget nemt og det kræver stor forsigtighed. Hvis clipsen knækker kan en ny indsættes uden de store problemer. Det er værre hvis holderblikket bliver revet ud af  sidebeklædningen. Jeg har ikke kunne finde en løsning der holder. Så hvis man er heldig kan man monteresidebeklædningen igen uden den clips.


jernjern
For at kunne tage sidebeklædningen af på en nogenlunde sikker måde kan man bruge et platik demontagejern. Biltema sælger et sæt med 5 i varenummer 19-514, se under LINK.

Demontagejernet føres ind imellem sidebeklædningen og bildøren. Start for neden på døren i et af hjørnerne. Før jernet til siden indtil du fornemmer at der er en klips, hvis den ikke allerede har sluppet prøv så at sætte jernet som på de 2 nederste billeder og buk jernet så clipsen slipper.

jernjern
Kan bruges med forsigtighed.Det ideelle, men meget vanskeligt at ramme.


sidebeklædning
Placeringen af clipsene markeret med hvide pletter.