Placering

menu


ford logobagsmæk ford emblemfiesta logo
Logoet skal sidde i midten af kølerhjelmen, og 10 mm fra underkanten på kølerhjelmen, som vist på billedet.Ford emblem på højre side af bagsmækken.Fiesta mærkatet skal sidde 60mm over det nærmeste knæk der er i bagsmækken, og følge den afstand for hele mærkatet. Afstanden til venstre er 11 mm I BUNDEN AF F'et, bagsmækkens side er skrå og F'et skal sidde vinkelret (90 grader) i forhold til linien der er 60mm fra  bagsmækkens knæk.
sideblinklyssideblinklyshul blinklys
MK1  side blinklys
Hullet der skal bores i en ny forskærm, skal bores vinkelret 60mm under det nederste buk i skærmen, og 150mm til højre for kanten ved forlygten. Målene er hvor der skal bores (centrum af lygten).
MK2 side blinklys
Hullet der skal bores i en ny forskærm skal bores vinkeltret 92mm under det nederste buk i skærmen, og 72mm til venstre for den højre kant. Målene er hvor der skal bores (centrum af lygten).
Hul til side blinklys MK2
bagerste kofanger fæsteforeste kofanger fæsteBagagerumsplade
MK2 Holder bagerste kofanger
Det sikreste er at tage målene fra den gamle skærm, men hvis det ikke er muligt, eller du vil sætte en nyere kofanger på en MK1 så er målene her.
Hullet er placeret 147 mm under det nederste knæk i skærmen, vinkelret på den, og 215 mm fra bagskærmens kant ved baglygten.
Det firkantede hul er 13,5 mm høj og 19 mm bred.
MK2 Holder foreste kofanger
Det sikreste er at tage målene fra den gamle skærm, men hvis det ikke er muligt, eller du vil sætte en nyere kofanger på en MK1 så er målene her.
Hullet er placeret 185mm under det nederste knæk i skærmen, vinkelret på den, og 75 mm fra sideskærmens kant ved lygten.
Det firkantede hul er 13,5 mm høj og 19 mm bred.
Placering af filtstrimler der skal dæmpe støjen fra dækpladerne over reservehjuletsrummet.
fender 2fender 1fender 3
MK2 Front
MK2 dør
Hullerne til at montere fenderne med er på 5,5mm. Fenderen monteres med plastik popnitter (aluminiums nitter vil irre). Målene og placeringen er de mål fabrikken har monteret fenderne med. Der kan være et problem med at dørhængslerne er slidte og at dørene (især den venstre) hænger. Så vil dør fenderen se skæv ud.
MK2 Bag